Uw partner in duurzaam totaalonderhoud
Plan van aanpak

Bewonersconsulent

Als bewonersconsulent ben je een belangrijke spil in de onderhouds- en verbeterprojecten. Onze projectwerkzaamheden verrichten we vaak in en aan bewoonde woningen. Dat betekent dat we continu rekening houden met de wensen en behoeftes van de bewoners.

Dat begint al in de voorbereidingsfase (planvorming), waarbij jij als bewonersconsulent gesprekken inplant met bewoners om hun wensen en behoeften te filteren. Je bent tijdens het hele project, van begin tot eind, pro-actief in het ophalen van informatie bij bewoners om tot het gewenste eindresultaat te komen. Je werkt nauw samen met de projectleider, uitvoerder en werkvoorbereider.

Dit worden jouw taken

  • Je stelt informatiebrieven op
  • Je plant gesprekken in met bewoners
  • Je organiseert communicatieactiviteiten zoals informatieavonden

Dit mag je van ons verwachten

  • Een parttime baan (24 uur)
  • Een marktconform salaris volgens de cao SAG
  • Veel zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
  • Een plek in een enthousiast team van vakmensen

Wij streven naar langdurige relaties – met onze klanten én onze medewerkers. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dit vragen we van jou

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en je kent de regio.
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een goed inlevingsvermogen.
  • Je kunt snel schakelen, bent proactief en neemt initiatief om snel tot een gewenste oplossing te komen.

Over Zandstra

Zandstra Totaalonderhoud B.V. is specialist in totaalonderhoud. Wij leggen de focus op de realisatie van nieuwbouw-, renovatie-, onderhoudsschilderwerk en vastgoedonderhoud. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en uiteenlopend van aard. Wij verrichten meerjaren onderhoudswerkzaamheden voor woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, particulieren, onderwijsinstellingen, recreatievoorzieningen en bedrijven.

Ons team bestaat uit vakkundige en professionele werknemers die zich allemaal voor de volle honderd procent inzetten om een optimaal eindresultaat af te leveren. Wij zijn continu op zoek naar innovatie en verbeterpunten. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en het volledig ontzorgen zijn de kernwaarden die Zandstra het beste omschrijven.

Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider/uitvoerder? Solliciteer dan via onderstaand formulier.

Vragen? Bel dan Ellen van Goor op 0599-322401.

© Copyright Zandstra Totaalonderhoud 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen