Uw partner in duurzaam totaalonderhoud
Werken bij Zandstra

Werken bij

Als groeiend bedrijf zijn we altijd op zoek naar enthousiaste leerlingen, schilders en andere doorpakkers. We kijken ernaar uit om jouw talent te verwelkomen en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de toewijding van ons team.

Samen bouwen aan een succesvolle toekomst

We bieden kansen voor groei en ontwikkeling, waarbij we investeren in de opleiding en training van onze medewerkers. We moedigen initiatief en creativiteit aan, en geven onze medewerkers de ruimte om hun ideeën en expertise te delen.

Samenwerking en teamwerk zijn essentiële waarden in ons bedrijf. We geloven in het opbouwen van duurzame relaties, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. We creëren een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt.

Eerste contact
Werken bij Zandstra
Over Zandstra

Zijn wij op zoek naar jou?

Wij werken graag met positieve doorpakkers. Dus ben jij een enthousiaste en vakkundige schilder, projectleider, werkvoorbereider of wil je graag leren dat te worden? Dan pas je goed in ons team van vakmensen. Bekijk snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Elke mening telt

Wij streven naar continu verbetering van onze organisatieprocessen. Door medewerkers actief te betrekken bij activiteiten en te nemen maatregelen in het kader van verbetering, neemt de betrokkenheid toe. De input van vakkrachten is ontzettend belangrijk in onze besluitvorming en draagt bij aan motivatie, algehele prestatie en productiviteit.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wij zijn al vele jaren een erkend leerbedrijf en hebben al vele leerlingen opgeleid tot vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden wij leerlingen en studenten de mogelijkheid om te leren in de praktijk en zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Door middel van een goede opleiding en begeleiding op de werkvloer, worden de studenten opgeleid tot vakmensen die klaar zijn voor de toekomst.

Onze ervaren medewerkers fungeren als mentoren en begeleiders voor de leerlingen en studenten, en helpen hen bij het leren van de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het vakgebied. We zorgen ervoor dat ze de kans krijgen om alle aspecten van het vak te leren, van technische vaardigheden tot communicatie. Naast het opleiden van leerlingen en studenten dragen wij als erkend leerbedrijf ook bij aan het verbeteren van het imago van het vakgebied. We laten zien dat het werken in de bouw en schildersbranche een uitdagende carrièrekeuze kan zijn, met veel mogelijkheden om te groeien en te leren.

Leerbedrijf

Wat bieden wij?

Ons personeel is onze grootste troef. Daarom investeren we graag in jouw succes en welzijn. Van een goed salaris en ruime vakantiedagen tot mogelijkheden om door te groeien.

Aan het woord

“De sfeer bij Zandstra is heel goed, veel jonge collega’s en ik kan veel extra cursussen volgen. Ik zit hier echt op mijn plek!”

Robbin Meinders (22)
Schilder

“Het doormaken van een groeiproces als die van Zandstra is tevens mijn eigen integraal groeiproces geweest van projectleider naar operationeel directeur. Het proces ging met vallen en opstaan zonder verlies van enthousiasme, zowel van mij persoonlijk als van het gehele team. Ik ben oprecht trots op onze organisatie en onze vakkrachten.”

Mart Tieben
Operationeel directeur Zandstra Vastgoedonderhoud BV

“Goede sfeer, afwisselende werkzaamheden en duidelijke communicatie. Het kunnen overbrengen van ons prachtige vak aan een groep jonge mensen is het mooiste wat er is.”

Fokko Bloem
Schilder, voorman en leermeester

Onze kernwaarden

We staan garant voor kwaliteit in al onze diensten. Om deze belofte waar te maken, hanteren al onze medewerkers dagelijks vaste kernwaarden.

01

Kwaliteit

Wij leveren deskundig vakwerk, voldoen aan de verwachtingen en leveren duurzame en optimale kwaliteit. Onze medewerkers ontwikkelen zich continu om deze kwaliteit te waarborgen.

02

Aandacht voor elkaar

Wij hebben waardering voor de ander en kijken om naar elkaar. Wij denken in mogelijkheden en het aandragen van oplossingen die, binnen gestelde kaders, aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant.

03

Proactieve houding

Wij nemen de regie en verantwoordelijk vanaf het startgesprek tot en met de kwaliteitscontrole bij oplevering en zijn zelfstandig en daadkrachtig in het oplossen van vraagstukken of problemen. Wij kijken vooruit, volgen marktontwikkelingen op de voet en streven naar een continue verbetering van onze processen.

© Copyright Zandstra Totaalonderhoud 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen