Uw partner in duurzaam totaalonderhoud
Wandafwerking

RGS - Resultaatgericht Samenwerken

Binnen vastgoedonderhoud is Resultaatgericht Samenwerken (RGS) onze leidraad. Dit is een werkwijze waarmee we samen met de opdrachtgever nadenken over het onderhoud en altijd grip houden op het proces.

Uw vastgoed op een duurzame manier onderhouden met Resultaatgericht Samenwerken.

Onze specialiteit is het bieden van maatwerk bij het onderhoud en verbeteren van vastgoed. Hierbij staat de behoefte van onze opdrachtgevers en eindgebruikers altijd centraal. Wij zorgen dat onderhoud voorspelbaar, inzichtelijk en beheersbaar is voor de vastgoedeigenaar. Resultaatgericht Samenwerken is voor ons de leidraad binnen vastgoedonderhoud.

Zo werkt RGS

Samen met de opdrachtgevers formuleren we projectdoelstellingen op het gebied van duurzaamheid, leefbaarheid, energieprestatie, veiligheid en bruikbaarheid. Het afgesproken kwaliteitsniveau garanderen we over de gehele exploitatieduur.

Voor woningcoöperaties en VVE’s

RGS is de ideale werkwijze voor woningcoöperaties en VVE’s. Door krachten te bundelen houden we wonen betaalbaar en bewoners tevreden.

Grip op onderhoudswerkzaamheden

Met RGS houdt u constant grip op de werkzaamheden die uitgevoerd worden en de kosten die daarbij horen. Zo wordt onderhoud voorspelbaar, inzichtelijk en beheersbaar.

Maatwerk bij onderhoud en renovatie

De behoeften van onze opdrachtgevers en eindgebruikers staat bij ons altijd centraal. Maatwerk bieden is dan ook onze specialiteit.

Wat willen we bereiken met RGS?

Door continu te werken aan een sterke langdurige (keten)samenwerking kunnen we onderhoudsprocessen beter, sneller en prettiger laten verlopen. Hierdoor is sprake van minder fouten, minder vertraging en efficiënt gebruik van materiaal en arbeid.

We maken risico’s inzichtelijk en beheersbaar en stimuleren innovatieve ideeën. Door krachten te bundelen staan we samen sterk, houden we wonen betaalbaar en bewoners tevreden.

Kantoorpand naar appartementen
Plan van aanpak
Inventarisatie

De 7 fases van RGS

Fase 1

Initiatieffase

De opdrachtgever wil graag onderhoud uitvoeren en zoekt daar een partner voor.

Fase 2

Planontwikkeling

We verzamelen alle informatie over het project: van eisen tot bijvoorbeeld productwensen.

Fase 3

Planuitwerking

We stellen de huidige situatie vast en bepalen doelen. Bijvoorbeeld: maximaal 5% houtrot.

Fase 4

Projectvoorbereiding

We bekijken welke materialen en producten we het best kunnen gebruiken voor het project, met de lange termijn in gedachten.

Fase 5

Projectuitvoering

De werkzaamheden worden uitgevoerd: schilderen, renoveren, herstellen en alle andere werkzaamheden die nodig zijn.

Fase 6

Projectoverdracht

Samen met de opdrachtgever inspecteren we het eindresultaat.

Fase 7

Beheerfase

Na de overdracht doen we regelmatig inspecties totdat het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt.

Klanten aan het woord

“Wat een verrassing. Vandaag stond er een wel zeer prachtig boeket bloemen bij ons voor de deur. En tijdens de Kerst al een mooie doos met lekkers. Jullie ook, als Team Zandstra Totaal Onderhoud, bedankt voor jullie advies én inspanningen. Jullie maken de slogan van “Vakwerk en Kwaliteit” absoluut waar. En daarnaast ook gewoon erg aardige mensen. We zijn zeer tevreden en gelukkig met het schilderwerk, het nieuwe glas en de shutters. Elke dag een genot om naar te kijken.”

Roelof

“Dankzij hun expertise en toewijding zijn alle panden in uitstekende staat gehouden en is hun waarde en functionaliteit behouden gebleven. Decommunicatie verloopt altijd soepel en helder, waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Kortom onderhoud op topniveau.”

© Copyright Zandstra Totaalonderhoud 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen