Uw partner in duurzaam totaalonderhoud
Werken bij Zandstra

Over ons

Uw specialist, regisseur en partner in totaalonderhoud.

Een team van vakmensen met aandacht voor kwaliteit én elkaar.

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en uiteenlopend van aard. Wij verrichten meerjarenonderhoudswerkzaamheden voor woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, particulieren, onderwijsinstellingen, recreatievoorzieningen en bedrijven.

Altijd de beste oplossingen

Wij geloven we in een persoonlijke aanpak en stemmen onze diensten af op uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om schilderwerk, gevelreiniging, isolatie, dakonderhoud of andere vormen van onderhoud, wij leveren kwalitatief hoogwaardige diensten en streven altijd naar de hoogste klanttevredenheid.

Team van vakmensen

Ons team bestaat uit vakkundige en professionele werknemers die zich allemaal voor de volle honderd procent inzetten om een optimaal eindresultaat af te leveren. Wij zijn continu op zoek naar innovatie en verbeterpunten. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en het volledig ontzorgen zijn kenmerken die ons het beste omschrijven.

 

Kijk mee in onze geschiedenis

1891
Eerste vestiging

Oprichting van Zandstra schilderwerken

Zandstra schilderwerken werd in 1891 opgericht door dhr. Zandstra. De naam is nooit meer gewijzigd.

2004
Hofleverancier tijdlijn

Hofleverancier Koninklijke beschikking

In 2004 kregen we de Koninklijke beschikking. Vanaf toen werden we hofleverancier.

2009
Huidige eigenaar Bert Eling

Huidige eigenaar Bert Eling

Na de overname door Bert Eling groeiden we flink: van ongeveer 10 naar tegenwoordig 90 vakkrachten.

2010
Contact

Verhuizing naar Stadskanaal

In 2010 verhuisden we van Sellingen naar het huidige pand in Stadskanaal.

2012
Beglazing

Uitbreiding dienstenpakket

In 2012 breidden we ons dienstenpakket uit met beglazing en onderhoudstimmerwerk.

2019
Offerte op maat

Volgende uitbreiding dienstenpakket

Sinds 2019 onderhouden wij voor onze klanten de volledige buitenschil van panden.

2020
Werken bij Zandstra

Nieuwe bedrijfsnaam

In 2020 hebben we door de uitbreidingen ook onze bedrijfsnaam veranderd: van Zandstra Schilderwerken naar Zandstra Totaalonderhoud.

2024
Vacature Calculator Werkvoorbereider

Heden

We zijn een dienstverlenend bedrijf op het gebied van totaalonderhoud met meer dan 100 vakkrachten.

Uw partner in duurzaam vastgoedonderhoud

Duurzaam totaalonderhoud is de perfecte oplossing om uw vastgoed in topconditie te houden en tegelijkertijd de impact op het milieu te minimaliseren. Bij ons kunt u rekenen op een breed scala aan duurzame onderhoudsdiensten, waaronder gevelreiniging, schilderwerk met milieuvriendelijke verf, dakonderhoud en isolatieverbeteringen.

Wij zijn toegewijd aan het verminderen van afval en het maximaliseren van hergebruik van materialen, terwijl we altijd streven naar maximale energie-efficiëntie en CO2-reductie. Ons ervaren team van professionals staat voor u klaar om u te helpen bij het behouden van uw vastgoed in de beste staat, terwijl we samen werken aan een duurzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn ons ervan bewust dat duurzaamheid een belangrijk aspect is voor veel vastgoedeigenaren en we zetten ons in om aan deze behoefte te voldoen.

Werken bij Zandstra
Onze kernwaarden
Contact

Onze kernwaarden

01

Kwaliteit

Wij leveren deskundig vakwerk, voldoen aan de verwachtingen en leveren duurzame en optimale kwaliteit. Onze medewerkers ontwikkelen zich continu om deze kwaliteit te waarborgen.

02

Aandacht voor elkaar

Wij hebben waardering voor de ander en kijken om naar elkaar. Wij denken in mogelijkheden en het aandragen van oplossingen die, binnen gestelde kaders, aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant.

03

Proactieve houding

Wij nemen de regie en verantwoordelijk vanaf het startgesprek tot en met de kwaliteitscontrole bij oplevering en zijn zelfstandig en daadkrachtig in het oplossen van vraagstukken of problemen. Wij kijken vooruit, volgen marktontwikkelingen op de voet en streven naar een continue verbetering van onze processen.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wij zijn al vele jaren een erkend leerbedrijf en hebben al vele leerlingen opgeleid tot vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden wij leerlingen en studenten de mogelijkheid om te leren in de praktijk en zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Door middel van een goede opleiding en begeleiding op de werkvloer, worden de studenten opgeleid tot vakmensen die klaar zijn voor de toekomst.

Onze ervaren medewerkers fungeren als mentoren en begeleiders voor de leerlingen en studenten, en helpen hen bij het leren van de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het vakgebied. We zorgen ervoor dat ze de kans krijgen om alle aspecten van het vak te leren, van technische vaardigheden tot communicatie. Naast het opleiden van leerlingen en studenten dragen wij als erkend leerbedrijf ook bij aan het verbeteren van het imago van het vakgebied. We laten zien dat het werken in de bouw en schildersbranche een uitdagende carrièrekeuze kan zijn, met veel mogelijkheden om te groeien en te leren.

Leerbedrijf
© Copyright Zandstra Totaalonderhoud 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen