Uw partner in duurzaam totaalonderhoud
Interieur advies

Wandafwerking

Mooie en kwalitatieve wandafwerking, goede kleuren of mooi behang geven een pand of woning een unieke uitstraling en sfeer. Wij nemen u de complete zorg uit handen: van advies tot de nauwkeurige afwerking. 

Geef uw woning, bedrijfspand of instelling sfeer met de juiste wandafwerking.

Wandafwerking is er in veel soorten in maten. Zo kunt u kiezen voor een gladde of bewerkte wand. Voorbeelden van afwerkingen zijn muurverven, kwartsverven, structuurverven, sierpleisters, behang, spachtelputz, sponstechnieken, wikkeltechnieken en sierlijsten en/of ornamenten.

Voor particulieren en zakelijke klanten

Niet alleen in uw woning, maar ook in kantoren en bijvoorbeeld zorginstellingen geeft wandafwerking en kleur de juiste sfeer.

Professioneel advies op maat

Er zijn veel verschillende soorten wandafwerking. Wat past bij uw pand en uw smaak? Onze interieuradviseurs helpen u graag kiezen.

Van advies tot afwerking

Wij nemen u de zorg voor uw hele interieur uit handen. We beginnen bij het advies en zijn pas klaar als u tevreden bent met uw interieur.

De veelzijdigheid van behang

Behang wordt steeds populairder. Dat is mede te danken aan de veelzijdigheid. Daardoor past behang in bijna elk interieur. Denk bijvoorbeeld aan mooie prints, patronen, dessins, fotobehang of glasvezelbehang.Wij hebben een divers aanbod van behangsoorten waaruit u kunt kiezen.

Daarnaast zijn we dealer van de behangmerken Arte, Eijffinger en Élitis. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van dit behang. Jaarlijks krijgen ze trainingen zodat ze de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

Inventarisatie
Plan van aanpak
Inventarisatie

Kleur- en interieuradvies

Omdat er zoveel keuze is in wandafwerking, kleur en interieur is het soms lastig om te kiezen wat bij uw woning, bedrijfspand of instelling past. Daarom geven onze interieuradviseurs u graag advies.

Dat kan ook bijvoorbeeld aan de hand van uw meubels of vloer. We hebben diverse moderne en klassieke kleurenwaaiers, een ruime keuze in behangboeken, raambekleding en vloerstalen om u te helpen kiezen.

Arte behang 4
Totale metamorfose 2
Vernieuwing kantoor van Contract Bouwservice B.V 5

Onze werkwijze

Of het nu een éénmalig project is of een meerjarenonderhoudsplan, wij denken graag met u mee in oplossingen voor onderhoud aan uw woning of pand.

Eerste contact
Stap 1

Eerste contact

Is uw vastgoed toe aan onderhoud of wilt u graag een meerjarenonderhoudsplan? Dan kunt u ons bellen. Samen bekijken we uw wensen en geven we advies. 

Offerte op maat
Stap 2

Offerte

Op basis van ons gesprek maken we een offerte. Daar staat in wat we precies voor u gaan doen en wat u daarvoor betaalt. Uiteraard leggen we ook uit hoe we tot de offerte zijn gekomen.

Werken bij Zandstra
Stap 3

Aan de slag

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag. We nemen de planning met u door en beginnen met de afgesproken werkzaamheden. 

Klanten aan het woord

“Wat een verrassing. Vandaag stond er een wel zeer prachtig boeket bloemen bij ons voor de deur. En tijdens de Kerst al een mooie doos met lekkers. Jullie ook, als Team Zandstra Totaal Onderhoud, bedankt voor jullie advies én inspanningen. Jullie maken de slogan van “Vakwerk en Kwaliteit” absoluut waar. En daarnaast ook gewoon erg aardige mensen. We zijn zeer tevreden en gelukkig met het schilderwerk, het nieuwe glas en de shutters. Elke dag een genot om naar te kijken.”

Roelof

“Dankzij hun expertise en toewijding zijn alle panden in uitstekende staat gehouden en is hun waarde en functionaliteit behouden gebleven. Decommunicatie verloopt altijd soepel en helder, waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Kortom onderhoud op topniveau.”

© Copyright Zandstra Totaalonderhoud 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen