Uw partner in duurzaam totaalonderhoud
Beglazing

Beglazing

Uw woning of pand voorzien van nieuwe beglazing? Onze specialisten geven u advies over de soorten en toepassingen die het beste aansluiten bij uw wensen en type woning of pand.

Passende beglazing voor elk pand.

Op het gebied van beglazing hebben we een breed scala aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan enkel glas, HR++, triple- of zelfs vacuümglas. Wij hebben de expertise en de producten om aan uw wensen te voldoen. Ons team van professionals staat klaar om u te begeleiden door het hele proces, van planning en ontwerp tot installatie en nazorg. 

Beglazing voor elk project

We passen onze expertise in beglazing toe in de praktijk om te voldoen aan de unieke eisen van elk project. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of reparatie: wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid.

Voor particulieren en zakelijke klanten

Nieuwe beglazing in uw pand? Wij verzorgen de beglazing voor particulieren, zakelijke klanten en monumentale panden.

Professioneel advies op maat

Er zijn veel verschillende soorten beglazing die allemaal andere voordelen hebben. Wat past bij uw pand? We geven graag advies.

Van advies tot plaatsing

Wij nemen u de zorg voor al uw beglazing uit handen. We beginnen bij het advies en zijn pas klaar als de beglazing geplaatst is.

De voordelen van isolatieglas

solatieglas isoleert veel beter dan enkelglas, het houdt de warmte langer binnen en bovendien bespaart u op uw energieverbruik. Tevens wordt uw wooncomfort verbeterd: geen kou meer bij de ramen, de ruiten beslaan niet meer aan de binnenzijde en het heeft een geluiddempende werking. Daarnaast is het goed voor het klimaat, er wordt immers minder CO₂ uitgestoten.

Voor isolatieglas kunt u in veel gevallen subsidie krijgen, zoals de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Ook hierover voorzien we u graag in advies.

De voordelen van isolatieglas
Totaal onderhoudsplan
Plan van aanpak
De voordelen van isolatieglas
Beglazing
De voordelen van isolatieglas
Plan van aanpak
Afspraak maken?
De voordelen van isolatieglas

Onze werkwijze

Of het nu een éénmalig project is of een meerjarenonderhoudsplan, wij denken graag met u mee in oplossingen voor onderhoud aan uw woning of pand.

Eerste contact
Stap 1

Eerste contact

Is uw vastgoed toe aan onderhoud of wilt u graag een meerjarenonderhoudsplan? Dan kunt u ons bellen. Samen bekijken we uw wensen en geven we advies. 

Offerte op maat
Stap 2

Offerte

Op basis van ons gesprek maken we een offerte. Daar staat in wat we precies voor u gaan doen en wat u daarvoor betaalt. Uiteraard leggen we ook uit hoe we tot de offerte zijn gekomen.

Werken bij Zandstra
Stap 3

Aan de slag

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag. We nemen de planning met u door en beginnen met de afgesproken werkzaamheden. 

Klanten aan het woord

“Wat een verrassing. Vandaag stond er een wel zeer prachtig boeket bloemen bij ons voor de deur. En tijdens de Kerst al een mooie doos met lekkers. Jullie ook, als Team Zandstra Totaal Onderhoud, bedankt voor jullie advies én inspanningen. Jullie maken de slogan van “Vakwerk en Kwaliteit” absoluut waar. En daarnaast ook gewoon erg aardige mensen. We zijn zeer tevreden en gelukkig met het schilderwerk, het nieuwe glas en de shutters. Elke dag een genot om naar te kijken.”

Roelof

“Dankzij hun expertise en toewijding zijn alle panden in uitstekende staat gehouden en is hun waarde en functionaliteit behouden gebleven. Decommunicatie verloopt altijd soepel en helder, waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Kortom onderhoud op topniveau.”

© Copyright Zandstra Totaalonderhoud 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen