Uw partner in duurzaam totaalonderhoud
Vastgoedonderhoud

Monumentaal onderhoud

Van klein- en grootschalig schildersonderhoud tot restauraties van monumentaal vastgoed: wij zijn experts op het gebied van onderhoud van monumentaal vastgoed.

Bescherm monumentaal vastgoed met ons professionele onderhoud.

Monumentaal vastgoed maakt een belangrijk deel uit van ons cultuur-historisch erfgoed. Het is dan ook zaak om zorgvuldig met de instandhouding van monumentaal vastgoed om te gaan. Dagelijks voeren wij schilder- en onderhoudsprojecten op het gebied van monumentaal vastgoedonderhoud uit.

Bij de instandhouding van monumentaal vastgoed moeten de juiste keuzes gemaakt worden. Keuzes op het gebied van duurzaamheid en esthetische uitstraling van het vastgoed. Gedegen onderzoek, regelmatige inspecties en periodiek onderhoud zijn hierbij van essentieel belang. Hiervoor is kennis en kunde nodig en wij beschikken over deze kennis en kunde.

Voor particulieren en zakelijke klanten

Uw monumentale woning of een ander monumentaal pand laten onderhouden of renoveren? Onze experts hebben de juiste specialistische kennis voor monumentaal vastgoed.

Specialistisch advies en accurate uitvoering

Voor monumentale panden is het belangrijk om met de juiste kennis aan de slag te gaan. Met 150 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in monumentaal vastgoed.

Onderhoud en renovatie van monumentaal vastgoed

Monumentaal vastgoed heeft onderhoud nodig. Soms is het nodig om het te renoveren of te verduurzamen. Wij geven u graag advies over langetermijnonderhoud of renovatie.

Een onderhoudsplan of complete renovatie van monumentaal vastgoed

Monumentale panden hebben een specialistische aanpak nodig. Zowel bij onderhoud als bij renovatie. Wij stellen samen met u een onderhoudsplan op voor de lange termijn. Zo weet u precies wat we wanneer doen en bespaart u op kosten.

Bij het onderhoud van monumentale panden is vaak extra aandacht nodig. Zo doen we bijvoorbeeld onderzoek voordat we aan de slag gaan en voeren we regelmatig inspecties uit. Altijd met oog voor duurzaamheid en esthetisch uiterlijk.

Metamorfose basisschool
Contact
Voor gevelrenovatie: wat zijn de mogelijkheden?
Een onderhoudsplan of complete renovatie van monumentaal vastgoed
Een onderhoudsplan of complete renovatie van monumentaal vastgoed

Onze werkwijze

Of het nu een éénmalig project is of een meerjarenonderhoudsplan, wij denken graag met u mee in oplossingen voor onderhoud aan uw woning of pand.

Eerste contact
Stap 1

Eerste contact

Is uw vastgoed toe aan onderhoud of wilt u graag een meerjarenonderhoudsplan? Dan kunt u ons bellen. Samen bekijken we uw wensen en geven we advies. 

Offerte op maat
Stap 2

Offerte

Op basis van ons gesprek maken we een offerte. Daar staat in wat we precies voor u gaan doen en wat u daarvoor betaalt. Uiteraard leggen we ook uit hoe we tot de offerte zijn gekomen.

Werken bij Zandstra
Stap 3

Aan de slag

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag. We nemen de planning met u door en beginnen met de afgesproken werkzaamheden. 

Klanten aan het woord

“Wat een verrassing. Vandaag stond er een wel zeer prachtig boeket bloemen bij ons voor de deur. En tijdens de Kerst al een mooie doos met lekkers. Jullie ook, als Team Zandstra Totaal Onderhoud, bedankt voor jullie advies én inspanningen. Jullie maken de slogan van “Vakwerk en Kwaliteit” absoluut waar. En daarnaast ook gewoon erg aardige mensen. We zijn zeer tevreden en gelukkig met het schilderwerk, het nieuwe glas en de shutters. Elke dag een genot om naar te kijken.”

Roelof

“Dankzij hun expertise en toewijding zijn alle panden in uitstekende staat gehouden en is hun waarde en functionaliteit behouden gebleven. Decommunicatie verloopt altijd soepel en helder, waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Kortom onderhoud op topniveau.”

© Copyright Zandstra Totaalonderhoud 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen