Uw partner in duurzaam totaalonderhoud
Schilderwerk

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk geeft uw pand niet alleen een mooi uiterlijk, het beschermt ook tegen invloeden van buitenaf. Wij verzorgen schilderwerk voor particulieren en zakelijke klanten. 

Woning, kantoor of monumentaal pand? Wij voeren al uw schilderwerk op een professionele wijze uit.

Wij ontzorgen u in al uw binnen- en buitenschilderwerk. Onze adviseurs voorzien u van het beste advies en denken met u mee naar een gewenste oplossing en het mooiste resultaat. Indien nodig kunnen we een meerjarenonderhoudsplan opstellen.

Binnenschilderwerk

Naast bescherming speelt de verfraaiing een belangrijke rol bij binnenschilderwerk. Soms nog meer dan bij buitenschilderwerk. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de sfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen aan een prettiger woon- of werkklimaat.

Buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk is het gebruik van de juiste materialen en de toepassing een enorm belangrijk aspect gezien de weersinvloeden waaraan schilderwerk in het Nederlandse klimaat worden blootgesteld. Om uw woning of vastgoed optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden, maken wij gebruik van de beste materialen en technieken. Zo houden wij uw woning, bedrijfspand of vastgoed in optimale conditie.

Voor particulieren en zakelijke klanten

Uw woning of bedrijfspand laten schilderen? Wij nemen het binnen- en buitenschilderwerk voor onze rekening. 

Professioneel advies op maat

Binnen- en buitenschilderwerk maakt uw pand mooier én beschermt het. Wat past bij uw pand? We geven graag advies en werken toe naar het gewenste resultaat.

Eenmalig, projectmatig of meerjarenonderhoudsplannen

Wij nemen u de zorg voor al uw schilderwerk uit handen. Of dat nu eenmalig, projectmatig of voor de langere termijn is. 

Houtrotherstel

Houtrot is vaak de oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van gebouwen. Het ontstaat meestal door onvoldoende onderhoud of onvakkundig schilderwerk.

Houtrotherstel wordt vaak als middel gezien om de gevolgen te maskeren. In tegendeel! Het voorkomen en behandelen van houtrot is een vak op zich. Voor het uitvoeren van houtrotherstel werkzaamheden beschikken wij over een team van vakmensen die zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van houtrotreparaties en deelvervangingen. Bij het herstellen van houtrot moet met diverse factoren rekening worden gehouden. Vakkennis én de juiste gereedschappen en materialen zijn hierbij onontbeerlijk. Zo heeft u de zekerheid dat al het houtrotherstel en de deelvervangingen op professionele wijze worden uitgevoerd.

Kantoorpand naar appartementen
Plan van aanpak
Plan van aanpak
Vastgoedonderhoud
Inventarisatie
Werken bij

Onze werkwijze

Of het nu een éénmalig project is of een meerjarenonderhoudsplan, wij denken graag met u mee in oplossingen voor onderhoud aan uw woning of pand.

Eerste contact
Stap 1

Eerste contact

Is uw vastgoed toe aan onderhoud of wilt u graag een meerjarenonderhoudsplan? Dan kunt u ons bellen. Samen bekijken we uw wensen en geven we advies. 

Offerte op maat
Stap 2

Offerte

Op basis van ons gesprek maken we een offerte. Daar staat in wat we precies voor u gaan doen en wat u daarvoor betaalt. Uiteraard leggen we ook uit hoe we tot de offerte zijn gekomen.

Werken bij Zandstra
Stap 3

Aan de slag

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag. We nemen de planning met u door en beginnen met de afgesproken werkzaamheden. 

Klanten aan het woord

“Wat een verrassing. Vandaag stond er een wel zeer prachtig boeket bloemen bij ons voor de deur. En tijdens de Kerst al een mooie doos met lekkers. Jullie ook, als Team Zandstra Totaal Onderhoud, bedankt voor jullie advies én inspanningen. Jullie maken de slogan van “Vakwerk en Kwaliteit” absoluut waar. En daarnaast ook gewoon erg aardige mensen. We zijn zeer tevreden en gelukkig met het schilderwerk, het nieuwe glas en de shutters. Elke dag een genot om naar te kijken.”

Roelof

“Dankzij hun expertise en toewijding zijn alle panden in uitstekende staat gehouden en is hun waarde en functionaliteit behouden gebleven. Decommunicatie verloopt altijd soepel en helder, waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Kortom onderhoud op topniveau.”

© Copyright Zandstra Totaalonderhoud 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen