Resultaatgericht Samenwerken

Wij zijn alleen tevreden als de klant dat is. En bij ons is dat geen loze belofte! Zandstra Schilderwerken werkt volgens de methode van het Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Dat wil zeggen dat de belangen van beide partijen centraal staan: opdrachtgever en uitvoerder hebben een gezamenlijk doel. RGS bewaakt dit doel.

Resultaatgericht werken

Vermijd onnodige kosten, behoud controle op kwaliteit en prijs

Inclusief gedegen onderhoudsplan

Begrip en vertrouwen als basis

Als relatief nieuwe werkwijze kan Resultaatgericht Samenwerken even wennen zijn. Traditionele vakgebieden zullen anders aan moeten kijken tegen opdrachten. Opdrachtnemer en opdrachtgever worden gezamenlijk verantwoordelijk voor een project, waarmee begrip en vertrouwen erg belangrijk zijn. 


Bij Resultaatgericht Samenwerken begint een project klein en wordt dit via een vooropgesteld stappenplan verder uitgebouwd. Dat voorkomt hoge kosten bij het begin van een project en maakt wijzigingen in het proces minder kostbaar. Een stukje risicomanagement voor beide partijen!

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Naam:
Telefoon:
Mailadres:

Over Zandstra Totaalonderhoud

Zandstra Totaalonderhoud levert uitsluitend vakwerk van hoogstaande en duurzame kwaliteit. En dat doen we al 125 jaar. De volle aandacht in het hele project, van het startgesprek tot de kwaliteitscontrole bij oplevering.

Contactgegevens

Zandstra Totaalonderhoud

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

Postadres

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

T 0599 - 32 2401

M zandstra@schilderwerken.nl

Social media