Schilderwerk

Zoekt u een schildersbedrijf dat méér doet dan alleen schilderen? Zandstra is specialist in buitenschilderwerk en binnenschilderwerk, maar weet ook hoe belangrijk de kwaliteit van het totaal is. Want met grondige reiniging, eventuele herstelwerkzaamheden en het juiste kleuradvies komt goed schilderwerk pas echt tot z’n recht. Bekijk hier onze referenties. 

Meer dan honderd jaar praktijkervaring

Elk project het juiste advies paraat

Altijd de hoogste kwaliteitseisen schilderwerk

Erkend schildersbedrijf Groningen

Kunststof kozijnen buiten uw huis laten laten verven? Of het nu gaat om een woning of een serie woningen, of juist om zakelijk onroerend goed zoals een bedrijfspand of industrieel complex: Zandstra Schilderwerken in Stadskanaal (Groningen) voldoet altijd aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van schilderwerk. 

Méér dan een vaste hand

Met een schilder van Zandstra Schilderwerken heeft u meer dan een kwast, verf en vaste hand. Onze vaklieden adviseren u ook over kleur, renovatiewerkzaamheden en een geschikt onderhoudsschema.

Dus zou u graag uw woning of interieur (plafond, keuken of muur) laten schilderen? Of wilt u informatie over het renoveren van een woning of zakelijk onroerend goed? Vraag nu een offerte aan, of neem vrijblijvend contact met ons op voor een compleet advies van een erkend schildersbedrijf.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Naam:
Telefoon:
Mailadres:

Over Zandstra Totaalonderhoud

Zandstra Totaalonderhoud levert uitsluitend vakwerk van hoogstaande en duurzame kwaliteit. En dat doen we al 125 jaar. De volle aandacht in het hele project, van het startgesprek tot de kwaliteitscontrole bij oplevering.

Contactgegevens

Zandstra Totaalonderhoud

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

Postadres

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

T 0599 - 32 2401

M zandstra@schilderwerken.nl

Social media