Uw partner in duurzaam totaalonderhoud
Gevelrenovatie

Renovatie en verduurzaming

Voldoet uw pand aan de kwaliteits- en onderhoudseisen van vandaag de dag? Wij zijn gespecialiseerd in renovatie en verduurzaming van woningcorporatiebezit, particulier bezit en monumentaal vastgoed.

Uw vastgoed klaar voor de toekomst met renovatie en verduurzaming.

Oudere panden voldoen vaak niet meer aan de kwaliteits- en onderhoudseisen van vandaag de dag. Als renovatiespecialist transformeren we deze panden tot panden die wél weer aan deze eisen voldoen en duurzaam zijn. Daarbij houden we altijd rekening met energieprestatie, duurzaamheid, gezondheid, veiligheid, toekomstwaarde en kwaliteit van wonen.

Voor particulieren en zakelijke klanten

Uw woning of bedrijfspand renoveren of verduurzamen? Wij zorgen dat uw pand weer voldoet aan de meest recente onderhouds- en kwaliteitseisen.

Professioneel advies op maat

Door renovatie en verduurzaming maakt u uw pand klaar voor de toekomst. Welke maatregelen kunt u nemen? We geven graag advies.

Van advies tot realisatie

Wij nemen u de complete zorg voor de renovatie van uw pand uit handen. Dat begint bij het advies en is pas klaar als de werkzaamheden afgerond zijn.

Een energiezuinig pand met energetische maatregelen

Energetische maatregelen zijn maatregelen die u treft om uw pand energiezuiniger te maken. En dat is nodig, omdat we onze CO2-uitstoot moeten reduceren.

Voorbeelden van energetische maatregelen zijn: isolerende beglazing, vloer- en dakisolatie, spouwmuurisolatie, zonnepanelen en zonnecollectoren. Wij adviseren u graag over welke energetische maatregelen bij u het meeste rendement opleveren.

Energielabel verbeteren

Het renoveren en verduurzamen van uw pand maakt het in de meeste gevallen energiezuiniger. En dat heeft een positieve invloed op het energielabel van uw huis.

De voordelen van een energielabel

Een energielabel geeft op een schaal van A (groen, zeer zuinig) tot G aan hoe energiezuinig een woning of pand is. Om een energielabel te verbeteren, is het nodig om energetische maatregelen te treffen. Een lager energielabel betekent minder CO₂-uitstoot én minder energiekosten. Wij adviseren u graag welke maatregelen het best passen om uw energielabel te verbeteren.

Gevelrenovatie
Energielabel verbeteren
Offerte op maat
Renovatie momentale woning
Totaal onderhoudsplan
Plan van aanpak
Voor gevelrenovatie: wat zijn de mogelijkheden?
Energielabel verbeteren

Onze werkwijze

Of het nu een éénmalig project is of een meerjarenonderhoudsplan, wij denken graag met u mee in oplossingen voor onderhoud aan uw woning of pand.

Eerste contact
Stap 1

Eerste contact

Is uw vastgoed toe aan onderhoud of wilt u graag een meerjarenonderhoudsplan? Dan kunt u ons bellen. Samen bekijken we uw wensen en geven we advies. 

Offerte op maat
Stap 2

Offerte

Op basis van ons gesprek maken we een offerte. Daar staat in wat we precies voor u gaan doen en wat u daarvoor betaalt. Uiteraard leggen we ook uit hoe we tot de offerte zijn gekomen.

Werken bij Zandstra
Stap 3

Aan de slag

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag. We nemen de planning met u door en beginnen met de afgesproken werkzaamheden. 

Klanten aan het woord

“Wat een verrassing. Vandaag stond er een wel zeer prachtig boeket bloemen bij ons voor de deur. En tijdens de Kerst al een mooie doos met lekkers. Jullie ook, als Team Zandstra Totaal Onderhoud, bedankt voor jullie advies én inspanningen. Jullie maken de slogan van “Vakwerk en Kwaliteit” absoluut waar. En daarnaast ook gewoon erg aardige mensen. We zijn zeer tevreden en gelukkig met het schilderwerk, het nieuwe glas en de shutters. Elke dag een genot om naar te kijken.”

Roelof

“Dankzij hun expertise en toewijding zijn alle panden in uitstekende staat gehouden en is hun waarde en functionaliteit behouden gebleven. Decommunicatie verloopt altijd soepel en helder, waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Kortom onderhoud op topniveau.”

© Copyright Zandstra Totaalonderhoud 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen