Glas & kozijnen

Op zoek naar een professionele glaszetter in Groningen? Zandstra Schilderwerken in Stadskanaal heeft jarenlange ervaring in het zetten van diverse soorten glas. Denk aan beglazing zoals; enkel glas, isolatieglas, veiligheidsglas of gekleurd glas. Plaatsen gebeurt altijd inclusief montage, eventuele herstelwerkzaamheden en een strakke afwerking. 

Glaszetter met jarenlange ervaring in isolatie, montage en reparatie

Meer dan een glaszettersbedrijf; laat u adviseren over een totaaloplossing

Altijd de hoogste kwaliteitseisen

Ruit vervangen bij glasschade

Raam kapot? De vakspecialisten van Zandstra kennen de verschillende soorten glas en leveren zo het meest geschikte glas voor uw wensen. Er is keuze van isolatieglas en draadglas tot floatglas en triple glas. Dus heeft u een kapotte ruit of is een van de ramen in uw voordeur stuk? Zandstra weet alles over glas en levert maatwerk in het vervangen van uw ramen. 

24-uurs glasservice

Loopt u 's avonds laat of in het weekend glasschade op, ook dan kunt bij ons terecht dankzij de 24-uurs service. 

Isolerende beglazing met 10 jaar garantie

Binnen de glasbouw is niet alleen de kwaliteit van het materiaal, maar ook de professionele plaatsing van groot belang. We werken volledig volgens de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Met de juiste glaslatten, beglazingskit en rvs-materialen beschermen we u bovendien tegen een lek of vocht tussen de ramen. Ook adviseren we in restauratie en houtrotherstel voor kwaliteit op de lange termijn.

Dus heeft u glasschade in Drenthe, Friesland of Groningen? Of heeft u interesse in glaskunst, spiegelglas of glaswerk op maat? Ga voor het advies en de service van Zandstra. Ook vragen over uw verzekering en eventuele subsidie beantwoorden we graag.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Naam:
Telefoon:
Mailadres:

Over Zandstra Totaalonderhoud

Zandstra Totaalonderhoud levert uitsluitend vakwerk van hoogstaande en duurzame kwaliteit. En dat doen we al 125 jaar. De volle aandacht in het hele project, van het startgesprek tot de kwaliteitscontrole bij oplevering.

Contactgegevens

Zandstra Totaalonderhoud

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

Postadres

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

T 0599 - 32 2401

M zandstra@schilderwerken.nl

Social media