Advies over kleur & interieur

Wilt u advies over de opknapbeurt van uw woning? Of een specialist die meedenkt bij het interieur van een bedrijfspand? De vakmensen van Zandstra hebben niet alleen verstand van het schilderwerk zelf, maar kunnen u ook helpen met kleuradvies, tips voor behang geven en meedenken over alternatieve wandafwerkingen. Altijd passend bij uw stijl interieur. Een referentie vindt u bijvoorbeeld in een project waar bijzonder behang werd toegepast.

Vinylbehang, glasweefsel, muurverf; kennis van materiaal!

Een showroom, zodat u op uw gemak een keus kunt maken

Breed assortiment in behang, alternatieve wandbekleding en shutters

Specialistisch interieuradvies en kleuradvies

Als u dit leest kijkt u waarschijnlijk tegen een effen geverfde muur aan. Dat kan hartstikke mooi zijn. Maar heeft u weleens gedacht aan meerkleurige muurverf? Of een bijzonder behang met prachtig patroon of relief? Met onze moderne spuitapparatuur en rijke behangcollecties zijn de mogelijkheden eindeloos. De specialisten van Zandstra Schilderwerken hebben met hun jarenlange praktijkervaring een oog voor stijl en design. Wij adviseren u graag!

Assortiment shutters: raambekleding op maat

Naast strak geschilderde kozijnen, vallen die wat oudere luxaflex, lamellen en jaloezieën opeens weer op. Zandstra Schilderwerken kan als veelzijdige partner de shutters leveren die uw interieur pas echt tot leven brengen.

U ziet het: de specialisten van Zandstra Schilderwerken kunnen uw woning transformeren tot een huis dat weer als nieuw aanvoelt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- en/of kleuradvies!

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Naam:
Telefoon:
Mailadres:

Over Zandstra Totaalonderhoud

Zandstra Totaalonderhoud levert uitsluitend vakwerk van hoogstaande en duurzame kwaliteit. En dat doen we al 125 jaar. De volle aandacht in het hele project, van het startgesprek tot de kwaliteitscontrole bij oplevering.

Contactgegevens

Zandstra Totaalonderhoud

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

Postadres

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

T 0599 - 32 2401

M zandstra@schilderwerken.nl

Social media